Få inspiration til Det Fransk Køkken

Få inspiration til Det Fransk Køkken

Fransk madlavning er indbegrebet af kraft og intensitet.

Her vil vi fordybe os i en række klassiske franske retter, hvor enkelthed og kompleksitet går op i en højere enhed.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Undervisningssted

Ådalskolen Bohr
Åmoseparken 252
6710 Esbjerg V
madkundskab, afd. C

Praktisk information

Hold nr:
25123
Første møde:
16.01.25 kl. 18:00
Sidste møde:
27.03.25 kl. 18:00
Mødegange:
5
Lektioner:
20

Pris

Almen
DKK 825,00
  • Torsdag 16.01.25 kl. 18:00 - 21:40

    Sted: Ådalskolen Bohr
    Åmoseparken 252

    Lokale: madkundskab, afd. C

  • Torsdag 30.01.25 kl. 18:00 - 21:40

    Sted: Ådalskolen Bohr
    Åmoseparken 252

    Lokale: madkundskab, afd. C

  • Torsdag 27.02.25 kl. 18:00 - 21:40

    Sted: Ådalskolen Bohr
    Åmoseparken 252

    Lokale: madkundskab, afd. C

  • Torsdag 13.03.25 kl. 18:00 - 21:40

    Sted: Ådalskolen Bohr
    Åmoseparken 252

    Lokale: madkundskab, afd. C

  • Torsdag 27.03.25 kl. 18:00 - 21:40

    Sted: Ådalskolen Bohr
    Åmoseparken 252

    Lokale: madkundskab, afd. C

Kristian Vanggaard Therkelsen