Gør som Michelin-Restauranterne - Fermenter dine Grøntsager og Frugter

Gør som Michelin-Restauranterne - Fermenter dine Grøntsager og Frugter

Aldrig har fermentering været så populært som nu.

Michelin-restauranterne fermenterer på fuldt tryk for at skabe den eftertragtede umami-smag, som er uundværlig, når vi skal spise mindre kød.

Der skal skabes smag i grøntsager og bælgfrugter - og det kan fermenteringen.

Kom og lær grundprincipperne i den ældgamle køkkenkunst, så får du vinterens bedste grøntsagsforråd med hjem og kan selv arbejde videre,
inspireret af de grøntsager og frugter du har adgang til.

På gensyn til en hyggelig ”håndværkeraften” med forhåbentlig masser af inspiration og nytænkning.

Se evt. min hjemmeside: fermenteringskurser.dk

Udgift til råvarer på mellem kr. 30,- til kr. 50,- betales direkte til underviseren.

Undervisningssted

Fourfeldtskolen Bohr
Ndr. Fovrfeldvej 1
6710 Esbjerg V
Husgerning / Hjemkundskab

Praktisk information

Hold nr:
25125
Første møde:
28.01.25 kl. 17:00
Mødegange:
1
Lektioner:
4

Pris

Almen
DKK 260,00
  • Tirsdag 28.01.25 kl. 17:00 - 20:20

    Sted: Fourfeldtskolen Bohr
    Ndr. Fovrfeldvej 1

    Lokale: Husgerning / Hjemkundskab

Birgit Brink Lorenz