Gør som Michelin-Restauranterne - Fermenter dine Grøntsager og Frugter
TilmeldAldrig har fermentering været så populært som nu.
Michelin-restauranterne fermenterer på fuldt tryk for at skabe den eftertragtede umami-smag, som er uundværlig, når vi skal spise mindre kød.
Der skal skabes smag i grøntsager og bælgfrugter - og det kan fermenteringen.
Kom og lær grundprincipperne i den ældgamle køkkenkunst, så får du vinterens bedste grøntsagsforråd med hjem og kan selv arbejde videre,
inspireret af de grøntsager og frugter du har adgang til.
På gensyn til en hyggelig ”håndværkeraften” med forhåbentlig masser af inspiration og nytænkning.
Se evt. min hjemmeside: fermenteringskurser.dk
Udgift til råvarer på mellem kr. 30,- til kr. 50,- betales direkte til underviseren.
Undervisningssted
Fourfeldtskolen Bohr
Ndr. Fovrfeldvej 1
6710 Esbjerg V
Husgerning / Hjemkundskab
Praktisk information
- Hold nr:
- 25125
- Første møde:
- 28.01.25 kl. 17:00
- Mødegange:
- 1
- Lektioner:
- 4
Pris
- Almen
- DKK 260,00